Ongeslagen naar de play-offs

• juni 8, 2024

DOS’46/ VDK Groep heeft ook de laatste reguliere wedstrijd van het veldseizoen gewonnen: de ploeg won overtuigend met 28-14 van Mid-Fryslân/ReduRisk.

Na het eerste kwartier (5-4 tussenstand) lukte het de Nijeveners om de voorsprong uit te bouwen naar 6 doelpunten: 10-4 ruststand. In de tweede helft liep DOS’46 meer en meer uit, en was de wedstrijd al snel beslist. Met nog enkele minuten op de klok kreeg Christian Dekkers, in zijn laatste thuiswedstrijd op topniveau, zijn verdiende publiekswissel. Topscoorder van de wedstrijd Mart Vrielink (7 goals) en Luc Hulzebosch bepaalden de eindstand op 28-14.

Ook DOS’46/VDK Groep 2 wist te winnen: met 13-10 waren zij te sterk voor Dalto/Klaverblad Verzekeringen 2. Voor Thomas Visser, Silke Wolters en coach Michel Zink waren er bloemen en een luid applaus van het thuispubliek.

Volgende week zal de selectie zich opmaken voor de play-offs!

DOS’46/VDK Groep 1 speelt zaterdag 15 juni tegen DVO/Transus 1, op het veld van Unitas/Perspectief in Harderwijk. Het tijdstip is nog onbekend.

DOS’46/VDK Groep 2 speelt op vrijdag 14 juni tegen Fortuna 2, om 20h30 op het veld van Antilopen/Bloemendal Bouw in Leusden.

Foto’s: Herry Borrink (klik hier voor alle gemaakte foto’s)