Vrijwilligers DOS’46
DOS’46 is een vereniging voor leden, door leden. Samen zetten wij ons in voor een sportief, gezond en gezellig verenigingsleven. Vele vrijwilligers zetten zich belangeloos in voor de vereniging. De vrijwilligers maken dat een vereniging kan blijven bestaan, ze zijn dan ook onmisbaar voor DOS’46. Jaarlijks heeft DOS’46, net als vele andere verenigingen, een structureel te kort aan vrijwilligers.
Met behulp van een goed vrijwilligersbeleid wil DOS’46 voldoende aanbod van vrijwilligers creëren en kunnen zorgen dat via vrijwilligerswerk en verenigingswerk alle taken en functies binnen de vereniging kunnen worden ingevuld om de missie en de doelstellingen van DOS’46 te verwezenlijken.

‘Samen staan wij sterk’
Er zijn niet altijd vacatures, maar wij kunnen altijd vrijwilligers gebruiken.
Vind je het leuk om af en toe achter de bar te staan of ben je meer een buitenmens en wil je helpen met onderhoud. Of ben je wellicht een regelneef en vind je het leuk om wat te organiseren of in goede banen te leiden. Ben je goed met cijfertjes en vind je het leuk om de vereniging administratief te ondersteunen. Voor een ieder is het mogelijk om vrijwilliger te worden bij DOS’46.

In onderstaand plaatje is te zien welke werkgroepen/ commissies er allemaal zijn en hoe het bestuur van DOS’46 is ingericht. Wil je wat meer weten over de werkgroepen/commissies of ambieer je een bestuursfunctie, neem dan contact op met vrijwilligerscommissie@dos46.nl .