De supportersvereniging van DOS’46 is een onafhankelijke vereniging, die in 1978 is opgericht door Albert Hulzebosch, Henk Seegers en Egbert Wiltinge. Onafhankelijk, maar wel intens verbonden met de club!

Momenteel telt de supportersvereniging 120 leden. Doelstelling is het ondersteunen van de diverse activiteiten en/of aanschaf van artikelen ten behoeve van onze korfbalvereniging en haar supporters. Voorbeelden zijn: de prijzen bij het kersttoernooi van de lagere scholen, het verstrekken van bijdragen bij de aanschaf van nieuwe korfbalshirts en trainingspakken voor de teams, het beschikbaar stellen van een dartbord voor de veldkantine, aanschaf van geluidsapparatuur, het maken van spandoeken en het versieren van de sporthal bij belangrijke wedstrijden.

Korting
Leden van de supportersvereniging krijgen een korting van 2,50 euro per persoon op het vervoer met de bus naar bijzondere wedstrijden zoals beslissingswedstrijden, kruisfinales en te spelen finalewedstrijden.

Activiteiten
De supportersvereniging houdt diverse activiteiten gedurende het korfbalseizoen om bovengenoemde activiteiten te bekostigen:
– een verloting bij elke thuiswedstrijd tijdens het zaalseizoen van ons eerste en tweede team, hierbij zijn leuke prijzen te winnen die beschikbaar gesteld zijn door onze trouwe sponsoren: Bakkerij Strijker, Slagerij Rijkeboer, Kisjes-slijterijen Meppel en Staphorst, Bonbon Atelier A3 Nijeveen, Snack-Plaza & Brasserie Meuleplein en Tankstation Nijeveen.
– verkoop van DOS’46-fanartikelen zoals sjaals, sokken, sporttassen, handdoeken, autoshirtjes, stickers, kaarsen, rugzakjes, gymtasjes, paraplu’s etcetera. Deze artikelen kunt u bestellen door een e-mail te sturen naar supportersvereniging@dos46.nl of langs te komen bij de stand tijdens thuiswedstrijden van DOS’46 1 in de Eendracht.
– de verkoop van knijpertjes en het maken van bloemstukjes voor de jaarlijkse rommelmarkt, die elk jaar wordt gehouden op de eerste zaterdag van april.

Lid worden?
Stuur een mail naar supportersvereniging@dos46.nl. Het lidmaatschap kost € 7,- per persoon per jaar bij het afgeven van een automatisch incasso (anders 7,50 euro).

Graag tot ziens tijdens een thuiswedstrijd van DOS’46!