DOS’46/VDK Groep Openingstoernooi (C1 & B1)

Zaterdag 26 augustus vindt op sportpark Tussenboerslanden de tweede editie van het DOS’46/VDK Groep Openingstoernooi plaats. Tijdens dit toernooi strijden acht C1-teams (ochtend) en acht B1-teams (middag) uit het noorden om de prijzen.

Naast DOS’46/VDK Groep geven de volgende clubs acte de présence met hun C1 en/of B1: AVO, DOS Kampen/Unique Waterontharders, Heerenveen, Juventa, LDODK/Rinsma Modeplein, NKC’51, Sparta Zwolle en WKS (Weststellingwerf Korfbalt Samen).

“Na een succesvolle eerste editie verwelkomen we nu maar liefst zestien teams van negen verschillende verenigingen. We zijn erg blij met hun komst en zetten hiermee een mooie stap in de ontwikkeling van dit toernooi, dat bedoeld is om de korfbalsport in het noorden te stimuleren”, aldus Leander Zwolle, hoofd jeugdopleiding van DOS’46/VDK Groep.

Toernooi-informatie
Het programma, de uitslagen, standen en het wedstrijdreglement vind je hier. Met vragen over het DOS’46/VDK Groep Openingstoernooi kan men terecht op toernooi@dos46.nl.

Schotchallenge
Tijdens beide toernooien verzorgt oud-international Casper Boom voor de deelnemende teams een schotchallenge, waarvan de individuele finales na de toernooifinales worden afgewerkt.

2 september openingsdag
Zaterdag 2 september organiseert DOS’46/VDK Groep haar openingsdag, met een spelprogramma voor de jeugd, oefenwedstrijden en presentatie van de A-selectie, samen eten en een sportquiz. Het programma van de openingsdag vind je hier.

Terugblik op vorige editie

Het verslag en de foto’s van de eerste editie van het DOS’46/VDK Groep Openingstoernooi – gewonnen door SIOS/Jumbo Wolvega C1 en SCO/Leonidas European Aerosols B1 – vind je hier.