Silke Wolters stopt met spelen in selectie

  • juni 3, 2024

Silke Wolters heeft aangegeven na dit seizoen niet meer uit te komen voor de selectie van DOS’46/VDK Groep.
Silke korfbalt al vanaf haar vierde bij DOS’46/VDK Groep. Ze heeft daardoor alle lichtingen doorlopen: Welpen, F1, E2, E1, D1, C1, B1, A2, A1, 3 en de laatste jaren in het 2e team. Haar grootste successen waren het landskampioenschap op het veld en in de zaal in de B1. De reden dat Silke gaat stoppen met topkorfbal is omdat ze merkt dat ze niet alles meer wil opgeven voor het korfballen. Hoewel ze nog steeds van de sport houdt, wil ze haar tijd en energie nu aan andere prioriteiten besteden.
Silke blijft op andere terreinen behouden voor de club, namelijk bij de G-korfbal en de Kangoeroes. Wellicht is ze volgend seizoen nog een paar keer te zien bij het 4e.

Silke bedankt voor al je inzet!