Christian Dekkers is bezig met laatste seizoen

  • februari 20, 2024

Christian Dekkers heeft de staf, de selectie en de Technische Commissie (TC) van DOS’46/VDK Groep vanavond bekendgemaakt aan het einde van het seizoen te gaan stoppen als topkorfballer. Dekkers (31) verruilde in 2021 LDODK/Rinsma Modeplein voor DOS’46/VDK Groep en speelde daarvoor achtereenvolgens bij Nieuwerkerk, KCC/CK Kozijnen en Blauw-Wit (A).

Dekkers: “De reden waarom ik voor DOS’46 heb gekozen is omdat ik graag het plezier weer terug wilde vinden in het spelletje. Dat is de afgelopen jaren uitstekend gelukt. Ik heb met een fijne groep kunnen trainen en mogen spelen in een volle Eendracht. Ik merk echter dat het herstel mij steeds meer moeite kost en ik steeds meer moet geven in de jonge groep die we hebben. Ik heb altijd zonder grote blessures kunnen spelen, dus dit is een mooi moment om te stoppen.”

DOS’46/VDK Groep bedankt Christian voor alle mooie momenten en vele doelpunten en wenst hem alle goeds toe!