Zaterdag 20 november 2021: start Korfbal League

  • oktober 3, 2021

Op zaterdag 20 november start de Korfbal League 2021/2022.
De Korfbal League bestaat, net als vorig seizoen, uit twee poules. De competitie bevat twee opeenvolgende fases. In de eerste fase spelen de zes teams twee keer tegen elkaar; een keer thuis en een keer uit. In de tweede fase worden de nummers 1 t/m 3 van beide poules (A en B) samengevoegd in Poule C. De nummers 4 t/m 6 komen samen in Poule D. De winnaars van Poule C spelen op zaterdag 16 april 2022 de Korfbal League finale in Ahoy Rotterdam. Over de slotfase van Poule D is op dit moment nog geen opzet bekend. Meer info en voorbeelden zijn HIER te vinden.

DOS’46 start dit seizoen in Poule B met als tegenstanders:

  • PKC/Vertom
  • TOP/LITTA
  • DVO/Accountor
  • GG/IJskoud de Beste
  • Oost-Arnhem

Klik HIER voor het volledige programma van Poule B. Alleen nieuwsgierig naar de wedstrijden van DOS’46? Kijk dan op de homepage bij ‘wedstrijd schema’.

Foto: Henk Slagter

Ander nieuws

Ga naar de bovenkant