Nieuws

Ik hou van DOS´46 Pubquiz

Ik hou van DOS´46 Pubquiz

May 13th, 2020

0 Comments

Na de succesvolle Nijeveense Bingo, staat op zaterdag 30 mei de ‘Ik hou van DOS online pubquiz’ op de agenda. Weet jij alle ins-en-outs over DOS’46, de Korfbal League en ken jij elke speler/speelster bij naam en gezicht? Dan wil elk pubquizteam jou hebben!
Voor de pubquiz dien je voor zaterdag 30 mei een team op te geven. Let op, een team mag bestaan uit maximaal zes personen. Gouden tip: voor de winst heb je teamgenoten uit alle leeftijdscategorieën nodig. Hoe geef je een team op? Dat kan je doen door een mailtje te sturen naar ikhouvandos@hotmail.com, met daarin:
  • Teamnaam
  • Naam teamcaptain
  • Aantal teamgenoten, plus namen
Om 19.45 uur wordt de YouTube link op de website van DOS’46 gedeeld, waar de vragen gepresenteerd worden. Vlak daarna worden er naar de teamcaptains online antwoordformulieren verstuurd. Middels Google Forms kunnen de antwoorden ingeleverd worden. Het is hier heel belangrijk dat op elk antwoordformulier dezelfde teamnaam komt te staan. De pubquiz gaat om 20.00 uur van start en duurt naar verwachting tot 22.30 uur.
Houd voor meer informatie de website en social media in de gaten. Wil jij je DOS’46 kennis alvast testen? Volg dan DOS’46 op Instagram voor leuke weetjes!
ACD

Comments are closed.