Club van 46 schaft videoscherm aan.

  • februari 21, 2019

Als bezoeker kunt u tijdens een wedstrijd van DOS’46 1 een mooie actie of goal direct een keer terugkijken. De Club van 46 heeft afgelopen maand een scherm van 5 bij 3,5 meter aangeschaft bij Roodhof show en muziek producties. Speciale dank gaat uit naar leden van de onderhoudscommissie, Arnoud Stam en Mats Raterman. En uiteraard naar de leden van de Club van 46!

Over de Club van 46

De Club van 46 is een initiatief van een groep leden die zich inzet om mooie zaken te faciliteren voor onze club. Het doel van de Club van 46 is om (extra) financiële middelen bij elkaar te brengen om aanvullende voorzieningen voor DOS’46 te realiseren, zoals het opknappen van de veldkantine, het aanschaffen van nieuw materiaal of het organiseren van bijzondere evenementen. De leden van de Club van 46 kunnen voorstellen indienen voor toekomstige doelen. Jaarlijks wordt onder het genot van een kopje koffie de bestemming bepaald van de gelden.

U kunt lid worden van de Club van 46 door jaarlijks een bedrag van € 46,00 (of meer) bij te dragen. Het lidmaatschapsgeld wordt via automatische incasso geïnd.

Voor meer informatie, zie HIER