Club van 46

U kunt DOS’46 nog een stukje mooier maken. De Club van 46 is een initiatief van een groep leden die zich inzet om mooie zaken te faciliteren voor onze club. Het doel van de Club van 46 is om (extra) financiële middelen bij elkaar te brengen om aanvullende voorzieningen voor DOS’46 te realiseren, zoals het opknappen van de veldkantine, het aanschaffen van nieuw materiaal of het organiseren van bijzondere evenementen. De leden van de Club van 46 kunnen voorstellen indienen voor toekomstige doelen. Jaarlijks wordt onder het genot van een kopje koffie de bestemming bepaald van de gelden.

U kunt lid worden van de Club van 46 door jaarlijks een bedrag van € 46,00 (of meer) bij te dragen. Het lidmaatschapsgeld wordt via automatische incasso geïnd. 
 
Wat betekent het om lid te zijn van de Club van 46?

– U steunt DOS’46

– U heeft medezeggenschap over de besteding van de opbrengst van de Club van 46

– U wordt op de hoogte gehouden van de activiteiten van de Club van 46 via uw e-mailadres.

Het lidmaatschap loopt per seizoen, van 1 september tot en met 31 augustus van het opvolgende jaar. Het lidmaatschap is jaarlijks opzegbaar via clubvan46@dos46.nl. Dit e-mailadres kunt u ook gebruiken voor nadere vragen. U kunt ook Leonard, Henk J. of Henk Anne aanspreken.

Lid worden?

U kunt zich opgeven door het invullen van het inschrijfformulier. Ook kunt u lid worden door uw naam, woonplaats, IBAN-nummer en de hoogte van uw bijdrage te mailen naar clubvan46@dos46.nl.