WEDSTRIJDSPONSOR

BALSPONSOR

VOORWOORD

Voor u ligt het voorwoord van alweer de laatste thuiswedstrijd van DOS’46. Thuis werd er dit seizoen drie keer verloren, één maal gelijkgespeeld en vier keer gewonnen. Dit zijn cijfers waar de Nijeveners op basis van vorig seizoen mee thuis kunnen komen. Dat seizoen sprongen de rood/zwarten met de hakken over de sloot naar lijfsbehoud. Dit seizoen is DOS’46 al vroegtijdig zeker van weer een jaar Korfbal League en speelt ons vlaggenschip onder leiding van Henk Jan Mulder en Friso Boode meer dan behoorlijk. DOS’46 is fit, fris, mentaal en defensief sterk. De mooiste resultaten waren tweemaal een gelijkspel tegen de huidige landskampioen Fortuna/Delta Logistiek. Maar ook de thuisoverwinning op KZ/Thermo4u en vorige week de winst in de derby tegen LDODK/Rinsma Modeplein staat nog fris in het geheugen van de Drenten. Aanvallend is het nog niet altijd even effectief en daar zal richting volgend seizoen door de heren Mulder en Boode flink aan gewerkt worden.

KCC/CK Kozijnen komt aantreden in Nijeveen. De ploeg van Wilrik Wasssink en Robin Diepenhorst is net als DOS’46 ook zeker van nog een jaar korfballen op het hoogste niveau en dat kan je gerust knap werk noemen. De ploeg uit Capelle aan den IJssel heeft 2 punten minder (14) dan DOS’46 (16). KCC/CK Kozijnen is een grillige ploeg. Een knappe thuisoverwinning op DVO/Transus staat op hun palmares en wat denkt u van gelijke spelen tegen de nummers 1 en 2 van de competitie, respectievelijk PKC/Vertom en Fortuna/Delta Logistiek? Anderzijds werd er dan eveneens weer heel dik verloren van KZ/Thermo4U (13-32) en DOS’46 (13-22). U begrijpt dat het woord grillig dan op zijn plaats is.

Eigenlijk staat er niets op het spel. Beide ploegen zitten veilig in de middenmoot. Toch zullen beide teams wel degelijk het idee hebben dat er iets te halen valt. Met een goed gevoel de zaalcompetitie afsluiten en een zo hoog mogelijke plaats op de ranglijst zullen een extra boost geven richting volgend jaar. En wellicht geeft het de nodige aantrekkingskracht om eventuele versterkingen binnen te halen, maar vooral ook om de ploegen bij elkaar te houden. Daarnaast is er op topkorfbalniveau altijd nog het prestige waar het om zal gaan. DOS’46 wil over twee wedstrijden laten zien dat het de betere is en KCC/CK Kozijnen zal de oorwassing, eerder in het seizoen tegen de Nijeveners, recht willen zetten. Kortom we gaan er gewoon weer eens goed voor zitten!

De wedstrijd zal starten om 20.00 en zoals gebruikelijk zullen de reserveteams van beide verenigingen het spits afbijten om 18.00 uur.

DOS’46

Heren

1 Thomas Visser
4 Leander Zwolle
5 Max Malestein
6 Jorne van der Zee
7 Jesse van der Linde
8 Luc Hulzebosch
9 Friso Kienstra
10 Christian Dekkers
22 Jesse de Jong
23 Mart Vrielink

Dames

12 Eline van Veldhuisen
13 Ceren Wonink
14 Sam Meijer
15 Fardau de Boer
16 Tessa Lap
17 Manouk ten Kate
18 Kim Petersen
24 Nena Ellermeijer
25 Amber van Doorn
26 Lynn Bijkerk

Staf

Trainer/coach Henk Jan Mulder
Trainer/coach Friso Boode
Ass. Trainer/coach Michel Zink
Ass. Trainer/coach Luca Spin
Teammanager Martijs van Schie
Verzorger Yolanda Raterman
Verzorger Liena Pinkster
Statisticus Martijs van Schie

KCC/CK Kozijnen

Dames

1 Michelle Jongenburger
2 Demi van Oosten
3 Dominique Brands
4 Aisha van Driel
5 Sanne Alsem
7 Tessa Noordzij
8 Annick van der Kooij
9 Anouk Edens
10 Sanne Smaal
12 Anne Dorsman
13 Laura van der Linden
16 Ruth Sprey

Heren

6 Randy Oosting
11 Mark Behrens
14 Julian Middelkoop
15 Timo van Dieren
17 Sydney Schol
18 Koen Collée
19 Bo Oppe
20 Roel Visser
22 Stefan Dekkers
24 Stephan Groeneweg
25 Koen Houkes

Staf

Trainer/coach 1e Robin Diepenhorst
Trainer/coach 1e Wilrik Wassink
Teammanager Jet Ittmann
Teambegeleider 2e Caitlin Dijksman
Fysio/Verzorger wedstrijden Cleo de Winter
Assistent verzorger Wim Sala
Video-analyse/Filmer Stephan Mosheuvel
Video-analyse/Filmer Mark van der Waaij

ARBITRAGE

Scheidsrechter Alphonse Meijer
Scheidsrechter Rutger Kloosterman
Juryvoorzitter Luppo Deuntje
Stand en uitslagen KENONZ korfbal league
Standen en uitslagen reserve korfbal league

BUSINESS CLUB-SPONSOREN

BUSINESS CLUB-SPONSOREN