Nieuwe jeugdspelers DOS’46/VDK Groep

  • juni 14, 2024

Er komen aankomend seizoen enkele nieuwe jeugdleden naar DOS’46/VDK Groep!
Hier stellen zij zich aan u voor:

Mijn naam is Mette Hulsman en ik ben 16 jaar oud. Ik woon in Heerenveen en zit ook in Heerenveen op school, ik zit nu 4 havo en volgend jaar ga ik naar havo 5 op de school OSG Sevenwolden.

Ik korfbal al sinds mijn zesde. Ik kwam op korfbal door dat een vriendinnetje mij meenam naar een training bij kv Heerenveen. Ik bleek dat goed te kunnen en ik vond het ook nog eens heel gezellig met leuke mensen. Zo kwam ik op korfbal.

Sinds dat moment speel ik al bij kv Heerenveen. Dit seizoen zit ik in kv Heerenveen a1 waarmee we 2de zijn geworden in de zaal overgangsklasse en kampioen op het veld.

Waarom ik voor DOS’46/VDK Groep kies, is omdat de club goede doorgroeimogelijkheden richting het hoogste niveau heeft, de topsport mentaliteit en daarbij een goede begeleiding. De fijne sfeer, de leuke mensen en het sterke clubgevoel maken het de ideale plek om mij verder te ontwikkelen als korfbalster. Ik zie me daarom graag bij DOS’46/VDK Groep spelen ondanks dat ik kv Heerenveen heel erg ga missen, maar ik ben klaar voor een nieuw avontuur bij DOS’46/VDK groep.

 

 

Mijn naam is Maud van der Lende, ik ben veertien jaar en woon in Wolvega. Ik ga naar het Linde College in Wolvega en zit in de 3e klas.

Toen ik 6 jaar was begon ik met korfballen bij k.v. SCO in de F’jes, hier heb ik altijd met heel veel plezier gespeeld. Nadat ik benaderd ben door DOS’46/VDK Groep en op gesprek ben geweest, heb ik besloten de overstap te maken, omdat ik mijzelf graag verder wil ontwikkelen en wil kijken hoever ik kan komen in het korfballen. Ik denk dat naar DOS’46/VDK Groep gaan de juiste stap hiervoor is en ik heb er enorm veel zin in!

Welkom Mette & Maud!