Nieuwe jeugdspelers DOS’46/VDK Groep

  • juni 4, 2024

Er komen aankomend seizoen enkele nieuwe jeugdleden naar DOS’46/VDK Groep!
Hier stellen zij zich aan u voor:

Lukas de Vries
Mijn naam is Lukas de Vries. Ik ben veertien jaar oud en ik woon in Oldetrijne. Ik zit nu op het Terra College in Wolvega maar volgend schooljaar ga ik naar het CSE in Zwolle, hier ga ik de Topsportmodule Korfbal volgen.
Ik ben begonnen met korfbal in de F’jes bij KV SIOS/Jumbo Wolvega. Hier heb ik vanaf de F’jes tot en met de D’tjes met plezier gespeeld maar ik wilde graag op het hoogste niveau spelen waardoor ik de overstap heb gemaakt naar KV Heerenveen. Ik ben daar in de C1 begonnen met momenteel speel ik in de B1.
Ondanks dat ik mooie jaren bij KV Heerenveen heb gehad – met als hoogtepunt de halve finale NK Hoofdklasse in de zaal tegen Groen Geel – en veel heb geleerd, wil ik proberen om nog een stapje hoger op te doen. Het gesprek met DOS’46/VDK Groep voelde goed waardoor ik de beslissing heb genomen om de overstap te maken volgend seizoen. Ik vind DOS’46/VDK Groep een hele mooie club met een geweldige sfeer en ik ga ook vaak naar de wedstrijden kijken. De B1 spreekt mij ook zeer aan, veel spelers kende ik al van U15. Kortom, ik heb veel zin in het komende seizoen en ik hoop dat ik veel zal leren zodat ik mij verder kan ontwikkelen.

Sem Wessels
Ik ben Sem Wessels, ik ben zeventien jaar oud en woon in Westerhaar-Vriezenveensewijk. Ik doe de opleiding Sport & Recreatie op het ROC van Twente in Enschede. Ik korfbal bij SDO en hier speel ik al sinds mijn vierde. Ik wil na dit seizoen graag bij DOS’46/VDK Groep komen korfballen omdat ik hoop dat ik daar nog veel dingen bij kan leren en uiteindelijk in de top mee kan korfballen. Ik heb voor DOS’46/VDK Groep gekozen omdat dat de dichtstbijzijnde korfbalvereniging is die in de top mee speelt en omdat ik al een keer eerder benaderd ben door de club.

Welkom Lukas en Sem!