Nieuwe staf DOS’46/VDK Groep 3

  • april 12, 2024

De Technische Commissie (TC) van DOS’46/VDK Groep is heel blij te kunnen melden dat Emiel Katoele en Jordy Wessel volgend seizoen de technische staf van het derde team vormen.

Katoele heeft als trainer – samen met Kelvin Borrink – veel jeugdploegen van DOS’46/VDK Groep onder zijn hoede gehad. Het leidde onder meer tot landstitels met B1 en A1. “Niet gedacht, maar wel gehoopt!  Ik kijk er naar uit om met het aankomende team aan de slag te gaan. Ik heb er super veel zin in.”

Wessel: “DOS’46/VDK Groep 3 heeft een mooie mix tussen ervaren spelers en  jonge talentvolle spelers. Aan ons de taak om te zorgen dat we elke speler uit kunnen blijven dagen in trainingen en wedstrijden zodat we samen naar een hoger niveau toe kunnen groeien”. Wessel is het lopende seizoen trainer/coach van DOS’46/VDK Groep C1 en is in het verleden ook meerdere jaren trainer/coach van DOS’46/VDK Groep A1 en van het 2e van KIOS (R) geweest.

De aanstelling van het duo past in de doelstelling die de club heeft met het derde team, dat bestaat uit routiniers en jonge spelers voor wie de stap naar de selectie nog net te vroeg komt.

Het bestuur en TC zijn blij met de aanstelling en wensen Emiel en Jordy veel succes en plezier.

Foto’s: Archief Herry Borrink