DOS Dolle Driegangen Diner

  • maart 18, 2024

DOS Dolle Driegangen Diner vrijdag 19 april

 

Het is alweer 10 jaar geleden dat we het laatste DOS Dolle Driegangen Diner hebben gehad. Daarom opnieuw tijd om je/jullie kookkunsten te delen met andere Dossers!

Hoe het werkt

Je geeft je als koppel op. Een week van tevoren (12 april) ontvang je van ons een mailtje waarin staat welke gang jullie moeten bereiden. Op de dag zelf hoor je bij wie jullie worden verwacht voor de overige twee gangen. Elke gang zit je met twee andere koppels aan tafel. Je kookt dus voor 6 personen. Om mee te kunnen doen moet je in Nijeveen wonen of gebruik mogen maken van een woning met keuken en eettafel in Nijeveen.

Planning

19.00 uur voorgerecht

19.45 uur wissel

20.00 uur hoofdgerecht

21.30 uur wissel

21.45 uur nagerecht

22.45 uur afsluitende borrel in de kantine

Je kunt je per koppel opgeven door een mailtje te sturen naar dddd@dos46.nl.

Vermeld met wie je een koppel vormt, je adres en je e-mailadres. Als je dieetwensen hebt dan kun je deze ook doorgeven. Zou je ook aan willen geven of andere mensen jullie keuken en keukentafel mogen gebruiken om eters te ontvangen? Op deze manier kunnen er ook mensen meedoen die buiten Nijeveen wonen. 10 april sluiten we de inschrijvingen zodat wij een tafelschikking kunnen maken.

Wij hopen dat het weer een dolle avond wordt!

 

 Jenny van der Linde & Agnes Schiphorst