Daniël Hulzebosch en Kelvin Borrink komend seizoen technische staf van A-junioren

  • maart 7, 2024

De Technische Commissie (TC) van DOS’46/VDK Groep is heel blij te kunnen melden dat Daniël Hulzebosch en Kelvin Borrink volgend seizoen de technische staf van de A-junioren vormen. Het trainersduo uit Nijeveen werkte de afgelopen jaren al geregeld met elkaar samen bij de oudste jeugd.

Hulzebosch speelde jarenlang in het vlaggenschip en Oranje en stond als trainer onder andere aan het roer van de selecties van DOS’46/VDK Groep en PKC/Vertom. De Nijevener heeft er zin in. ‘DOS’46 is mijn club, mijn passie. Ik draag heel graag bij aan de bloei van onze vereniging. Ik ben erg content om bezig te gaan met de ontwikkeling van de A’s met zo’n ambitieuze trainer als Kelvin. Het vertrouwen in elkaar is groot. Er staat volgend jaar een mooie groep waar ik me vol overgave op zal storten’, aldus Hulzebosch.

Borrink had als trainer al veel jeugdploegen van DOS’46/VDK Groep onder zijn hoede. Het leidde onder meer tot landstitels met B1 en A1. Hij geeft aan dat junioren goed bij hem passen. Deze leeftijdscategorie wil volle bak trainen en ontwikkelen, daar krijg ik als trainer/coach veel energie van. Ik ben blij dat ik dit bij DOS’46 mag doen. Daarnaast krijg ik vanuit de vereniging de kans om de KT4 opleiding te doen. Dit samen met Daniël en zijn ervaring zie ik als de perfecte combinatie, aldus Borrink.

 

De aanstelling van het duo past in de doelstelling die de club heeft in het opleiden van haar jeugd. De trainers zullen hun ervaring gebruiken om de stap naar de selectie voor de talenten van DOS’46/VDK Groep te begeleiden.

Het bestuur en TC zijn blij met de aanstelling en wensen Daniël en Kelvin veel succes en plezier.