Korfbal op het CSE Zwolle

  • januari 16, 2024

Korfbalprogramma bij CSE Zwolle

Vanaf het schooljaar 2024-2025 biedt het Centre for Sports and Education (CSE) in Zwolle jeugdige korfballers de mogelijkheid om school en sport te combineren. Het CSE is nu op zoek naar ambitieuze korfballers tussen de 12 en de 15 jaar, die willen deelnemen aan dit programma.

Sport en school gaan hand in hand

Het CSE is uniek in Nederland. Ambitieuze sporters krijgen er de kans om hun sporttalent optimaal te ontwikkelen en daarbij een opleiding op hun eigen niveau te volgen. Talenten kunnen zich volledig concentreren op hun sport en tegelijkertijd hun schooldiploma halen. Het CSE zorgt ervoor dat elke leerling het beste uit zichzelf haalt, op alle fronten.

Open dag op woensdag 24 januari

Het korfbalprogramma is vanaf 2024-2025 nieuw in het aanbod van het CSE. Ben jij een gedreven korfballer tussen de 12 en de 15 jaar en wil je weten of dit iets voor jou is? Kom dan naar de open dag van het CSE op woensdagavond 24 januari van 17.30 tot 20.00 uur. Aanmelden voor de open dag kan via deze link. Wil je je nu al aanmelden voor de selectietrainingen voor het korfbalprogramma van het CSE? Dat kan via deze link.

Foto: Henny Bonet via knkv.nl