Van der Linde Meppel verlengt en gaat met nieuw logo het 50e jaar in als hoofdsponsor!

  • december 20, 2023

Al bijna 50! jaar een zeer vertrouwd gezicht op de voorkant van onze shirts, het logo van Van der Linde Meppel. In 2024 is Van der Linde al 50 jaar de hoofdsponsor van onze mooie vereniging. We zijn daarom als sponsorcommissie erg blij dat ook Van der Linde Meppel zich voor de komende drie seizoenen heeft verbonden aan het nieuwe wedstrijdshirt.

Toch is er ook iets nieuws aan deze voortzetting. Van der Linde Meppel heeft namelijk sinds kort een splinternieuw logo. Misschien heeft u het al voorbij zien komen op de nieuwe wedstrijdkleding of de nieuwe reclameborden, maar anders hieronder een impressie:

Eigenaar Marc Jan van der Linde over het nieuwe logo en de voortzetting van de sponsoring: “Toyota heeft wereldwijd zijn logo veranderd. Het beeldmerk is vereenvoudigd en het woord Toyota is weggelaten. Dan kun je lokaal natuurlijk niet achterblijven. Ons vorige logo dateerde uit 2011 en heeft onlangs dus ook een update gekregen. Een vereiste was dat de kleuren rood en zwart behouden werden”, knipoogt Marc Jan. “We zijn er trots op dat ons nieuwe logo ook weer op de nieuwe shirts prijkt. Op naar de volgende 50 jaar!”

Als sponsorcommissie en vereniging zijn we enorm trots dat Van der Linde al zo’n lange periode onze hoofdsponsor is. Dit mag best wel een unicum genoemd worden en het toont de grote betrokkenheid en verbondenheid richting elkaar. We kijken samen met Van der Linde Meppel uit naar een succesvolle voortzetting van de samenwerking.