Winst voor DOS’46/VDK Groep (26-16) in eerste thuiswedstrijd

• november 25, 2023

DOS’46/VDK Groep is er in geslaagd om de eerste thuiswedstrijd te winnen!

In de altijd sfeervolle sporthal De Eendracht bleef het in de eerste helft lang gelijk opgaan. Tegenstander HKC/Creon Kozijnen wist na een goal van DOS’46 steeds weer op gelijke hoogte te komen. Vlak voor rust viel het eerste gaatje van drie punten: ruststand 12-9.

Na rust vielen de goals makkelijker bij de ploeg uit Nijeveen, en werd de voorsprong uitgebouwd. Een buzzerbeater van Willemien Kragt bracht de eindstand naar 26-16 en dit werd door de ploeg met het publiek gevierd.

Ook het tweede wist ruim te winnen (24-17), en daarmee blijven er dus vier punten in Nijeveen.

Volgende week speelt DOS’46/VDK Groep de uitwedstrijd tegen Fortuna in Delft.