Nieuw seizoen, nieuwe livestream.

  • november 23, 2023

Aankomende zaterdag zal de eerste livestream van het nieuwe zaalseizoen, vanuit de Eendracht weer plaats vinden.

Na 6 jaar Haas Media wordt de techniek nu geregeld en gecoördineerd door Studio 2 uit Meppel. Daar zijn we als DOS’46 erg blij mee! Marre, zeg maar onze nieuwe regisseur, heeft de wind er goed onder. De puntjes worden momenteel op de i gezet. D’r zal de eerste streams nog wel eens een puntje opnieuw op de i gezet moeten worden maar dat is een leuke uitdaging waar we vol vertrouwen naar uitkijken.
Hoe dan ook, de livestreamcrew heeft er zin in! Ook dit jaar zullen er weer wat gastpresentatoren, -analisten en -commentatoren meewerken aan de stream. En die stellen we graag dan even voor aan jullie!

Zaterdagavond zal Frank Stout aanschuiven als commentator. Frank is een doorgewinterde verslaggever en journalist bij RTV Rijnmond. Menig bekend sporter heeft hij al voor zijn microfoon gehad! Daarnaast zullen velen hem ook kennen als “de stem” van de Korfbal League samenvattingen op Eyecons, het platform waar de livestreams op worden uitgezonden. Messcherp, humorvol en kritisch en een echte korfballiefhebber!

Mocht je dus niet naar De Eendracht kunnen komen om ons vlaggenschip te zien spelen, dan volg je de wedstrijd gewoon via de livestream. Met Frank Stout, met Daniël Hulzebosch, met Jan Nijstad en met Roger Hulzebosch in beeld en geluid.

Rond 19.15 uur start de livestream via Eyecons.

Bron X: Frank Stout.