Dynamic-no-break en Koelstra ook komende drie seizoenen shirtsponsor DOS’46/VDK Groep

  • november 22, 2023

In het seizoen 2019-2020 zijn beide bedrijven zichtbaar geworden op het shirt van de rood-zwarte brigade. Dynamic-No-Break stond afgelopen jaren op de mouw, Koelstra was in die periode zichtbaar op de rug. Komende seizoenen worden beide bedrijfslogo’s op de rugzijde gepositioneerd. De Nijeveense ondernemers blikken met veel plezier terug op afgelopen jaren en zijn trots dat hun bedrijfsnamen opnieuw achterop het shirt te zien zijn. Eigenaar Marco Engel van Dynamic-No-Break draagt hiermee ook komende jaren graag bij aan de verdere groei van DOS’46/VDK Groep. “Een lokale vereniging waar sociale contacten, breedte- en topsport samen komen. Een vereniging 365 dagen vol energie!”Hier sluit Luuk Adolf, eigenaar van onder andere Koelstra, zich bij aan. “Naast de punten die Marco noemde hopen we dat DOS’46/VDK Groep zich komende jaren weer richting de play-offs kan spelen”.