Word jij de clubmanager van DOS’46/VDK Groep?

  • oktober 9, 2023

Zoals vorige week aangekondigd ontvangt DOS’46/VDK Groep subsidie voor het aanstellen van een (betaalde) clubmanager. Dit in het kader van het landelijke project ‘Versterken Topcompetities & Topclubs 2032’. Ben jij de geschikte persoon voor deze functie?

Als clubmanager ben je in opdracht van het bestuur voor de periode van een jaar verantwoordelijk voor de dagelijkse organisatorische gang van zaken binnen DOS’46/VDK Groep voor wat betreft de (top)sportactiviteiten, het (mede) uitvoeren van het meerjarenplan topsport, het vinden en binden van een duurzame samenwerking met diverse partners en het tijdig voorbereiden van een vloeiende overdracht binnen de vereniging.

Profielbeschrijving
In bijgaande profielbeschrijving vind je onder andere de verantwoordelijkheden, taken en functie-eisen/wensen binnen deze functie.

Het betreft een functie van 20 uur per week voor de duur van een jaar. Na een jaar eindigt de pilot, wordt de samenwerking geëvalueerd en gaat DOS’46/VDK Groep in overleg met het KNKV en NOC*NSF over de vervolgstappen. Het brutosalaris voor deze zzp-opdracht bedraagt € 2.500 – € 3.000 euro per maand. Overige voorwaarden worden in overleg besproken.

Iets voor jou?
DOS’46/VDK Groep wenst de clubmanager zo snel als mogelijk aan te stellen. Is deze functie jou op het lijf geschreven? Stuur dan voor 1 november je sollicitatie – inclusief duidelijke motivatie – naar secretaris@dos46.nl De eerste sollicitatiegesprekken staan gepland in november.

Met vragen over deze vacature kun je terecht bij Haralt Lucas via voorzitter@dos46.nl

Profielbeschrijving: Functieprofiel clubmanager DOS’46 VDK Groep

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.