DOS’46/VDK Groep – DOS (W) | 25-12

• oktober 9, 2023

DOS’46 overklast DOS (W) voor eigen publiek. In een opwindende korfbalwedstrijd heeft DOS’46 voor eigen publiek overtuigend gewonnen van DOS. Met een voorsprong van 12-7 bij rust zette DOS’46 hun dominantie voort in de tweede helft, uiteindelijk de wedstrijd winnend met 25-12.

In de beginfase van de wedstrijd waren beide teams redelijk aan elkaar gewaagd, waarbij het verschil in score vooral te wijten was aan persoonlijke fouten die DOS’46 maakte. Het werd echter al snel duidelijk dat de thuisploeg de controle over de wedstrijd zou behouden.

Na de rust toonde DOS’46 het gewenste spel, zoals beoogd door het trainersduo Henk Jan Mulder en Friso Boode. Mulder legde uit: “Over het geheel genomen waren we in deze fase beter op elkaar ingespeeld en bereikten we af en toe het niveau dat we nastreven.” Willemien Kragt en Christian Dekkers speelden een cruciale rol voor DOS’46 en droegen elk vijf doelpunten bij aan het succes van hun team.

DOS’46’s indrukwekkende prestatie verheugde niet alleen hun toegewijde fanbase, maar liet ook zien dat ze het potentieel hebben om op hoog niveau te concurreren in de wereld van het korfbal.