Spirit – DOS’46/VDK Groep | 11-24

  • oktober 1, 2023

DOS’46/VDK Groep heeft ook de vierde wedstrijd van het seizoen in winst omgezet. In Voorthuizen werd Spirit met 11-24 verslagen.

De Nijeveners schoten uit de startblokken en kwamen direct op een 0-3 voorsprong. Deze voorsprong bleef in het eerste gedeelte van de eerste helft op het scorebord staan. In het tweede gedeelte van de eerste helft maakte DOS’46/VDK Groep het definitieve gat in de wedstrijd. De kleedkamers werden met een ruime voorsprong van 7-15 opgezocht.

In de tweede helft bleef zich hetzelfde speelbeeld voordoen. De Nijeveense formatie hield het initiatief in de scores. De ruime voorsprong van de rust werd behouden en deze werd uiteindelijk uitgebreid naar een ruime overwinning van 11-24.  Door de overwinning weet DOS’46/VDK Groep zich verzekerd van een plek in de kampioenspoule welke na de Korfballeague hervat zal worden. Jesse de Jong werd topscorer met 5 goals namens DOS’46/VDK Groep.

Volgende week speelt DOS’46/VDK Groep zaterdagmiddag 15.30 uur thuis tegen DOS (W).

Kijk hier wat de media schreven over de overwinning van DOS’46/VDK Groep

RTV Drenthe: DOS’46 pakt volle winst bij Spirit
Meppeler Courant: DOS’46/VDK Groep verzekert zich van kampioenspoule