“Jaarlijkse Week van de Scheidsrechter weer van start!”

  • september 29, 2023

Van 30 september tot en met 8 oktober is het de landelijke Week van de Scheidsrechter, waarin (assistent-)scheidsrechters, officials en juryleden in het zonnetje worden gezet. Het is hét moment om deze mensen te bedanken voor hun harde werk. Ook bij DOS’46 besteden we hier aandacht aan, en ontvangen alle scheidsrechters, begeleiders en beoordelaars een presentje na afloop van de wedstrijd.

Dit jaar willen we naast het bedanken ons focussen op het respect met betrekking tot arbitrage. Eén week in het jaar de arbitrage in het zonnetje zetten als de arbiters de rest van het jaar te maken krijgen met ongewenst gedrag, zet niet veel zoden aan de dijk. Denk daarom bij het lezen van dit bericht eens na over hoe jij om gaat met de arbitrage.

We zijn non-stop op zoek naar nieuwe scheidsrechters die ons kunnen helpen bij het voorzien van neutrale leiding voor onze eigen wedstrijden, maar ook voor wedstrijden in de regio of landelijk. Of heb je veel verstand van spelregels en wil je vanaf de zijlijn begeleiden of beoordelen? Stuur een mailtje naar arbitrage@dos46.nl!

#scheidsbedankt