Komende zaterdag: tweede editie DOS’46/VDK Groep Openingstoernooi

  • augustus 23, 2023

Zaterdag 26 augustus is sportpark Tussenboerslanden het decor van de tweede editie van het DOS’46/VDK Groep Openingstoernooi. Onder naar verwachting stralende weersomstandigheden nemen acht C1-teams (ochtend) en acht B1-teams (middag) uit het noordoosten van Nederland het tegen elkaar op.

Na een succesvolle eerste editie vorig jaar is het deelnemersveld van dit jeugdtoernooi uitgebreid. Naast DOS’46/VDK Groep zijn de volgende clubs met hun C1 en/of B1 present: AVO, DOS Kampen/Unique Waterontharders, Heerenveen, Juventa, LDODK/Rinsma Modeplein, NKC’51, Sparta (Zw) en WKS (Weststellingwerf Korfbalt Samen). Tijdens beide toernooien organiseert Casper Boom een schotchallenge voor de deelnemende teams. De individuele finales hiervan worden na de toernooifinales gespeeld.

“Als organisatie zijn we er wederom klaar voor en de weersverwachtingen zien er goed uit”, zo stelt Harm Jan Timmer, secretaris en initiatiefnemer van het toernooi. “Alle ingrediënten zijn aanwezig om de korfbaljeugd uit Noordoost-Nederland een mooie dag te laten beleven.”

Informatie en programma
Meer informatie vind je op dos46.nl/openingstoernooi. Een directe link naar het programma en de standen vind je hier.

2 september openingsdag
Zaterdag 2 september is de openingsdag van DOS’46/VDK Groep met onder andere een spelprogramma voor de jeugd, oefenwedstrijden, de presentatie van de A-selectie, samen eten en een sportquiz. Het programma van de openingsdag vind je hier.