Leander Zwolle stopt als Hoofd Jeugd Opleiding DOS’46

  • juli 18, 2023

Leander Zwolle heeft enkele maanden geleden aan de Technische Commissie en KID bekend gemaakt aan het einde van het seizoen te stoppen als Hoofd Jeugd Opleiding (HJO) van DOS’46. De combinatie van het spelen van topkorfbal in de selectie en het hebben van een volledige baan bleek afgelopen seizoen teveel te zijn. “Ik heb de afgelopen jaren met veel plezier de functie HJO mogen vervullen, waarin de vereniging mooie stappen heeft gemaakt. Daarnaast ben ik blij dat ik de kans kreeg om mezelf te blijven ontwikkelen. Ik vind wanneer je iets doet moet je het goed doen en ik merkte dat dit mij steeds minder lukte, vandaar het besluit om het stokje over te dragen aan iemand die er weer met de volle 100 % voor kan gaan”.

Het pakket van de HJO is groot: naast het organiseren van scholing voor de trainers van de jeugd, KID Intern en KID extern, willen we ook graag dat de HJO zichtbaar is tijdens trainingen en wedstrijden van de jeugdteams.

De TC en KID willen Leander ontzettend bedanken voor zijn deskundige inzet om er voor te zorgen dat de jeugdopleiding weer verder is doorontwikkeld.

We hebben momenteel nog geen vervanger voor Leander kunnen vinden. We denken er daarbij aan dat de taken wellicht ook verdeeld kunnen worden onder meerdere belangstellenden. Dus: een van de speerpunten van DOS’46 is KID, de jeugdopleiding van DOS’46. Lijkt het jou leuk om samen met iemand of alleen een steentje bij te dragen om een van de functies over te nemen? Reageer dan naar technischecommissie@dos46.nl.

Naast bovenstaande vacature zijn we er nog niet in geslaagd trainers / coaches te vinden voor DOS’46 D2 en missen we nog een trainer / coach voor DOS’46 A4. Belangstellenden kunnen ook contact opnemen met bovenstaand mailadres.