Veldsink Advies verbindt zich aan kampweek DOS’46

  • juni 29, 2023

Met trots presenteren wij Veldsink Advies als sponsor van de kampweek. Veldsink Advies (voorheen Faber Adviseurs) is al jaren een trouwe en betrokken sponsor van onze vereniging. Als sponsorcommissie zijn we dan ook erg blij dat we, na de overname door Veldsink en de verhuizing naar Meppel, met deze naam verbintenis aan de kampweek het sponsorschap met 3 jaar hebben kunnen verlengen.

Een adviseur die lokaal betrokken is, bij de buurt én bij onze klanten. Die kun je vinden bij Veldsink Advies. Wil je graag persoonlijk advies over je hypotheek, verzekeringen, of heb je een ander financieel vraagstuk? Dan helpt Veldsink Advies je graag.

“Wij zijn heel enthousiast over onze nieuwe vorm van sponsoring. De kampweek is een begrip in Nijeveen en wij zijn trots dan wij hier onderdeel van kunnen uitmaken”, aldus Dries Hogeveen van Veldsink Advies.

We bedanken Veldsink Advies van harte dat zij de komende 3 jaar de Veldsink Advies kampweek van DOS’46 mogelijk maken. Voor onze jeugd van 9 t/m 13 jaar is dit namelijk de leukste week van het jaar.  Dit jaar gaan de kinderen van 22 t/m 29 juli naar Lhee.