Nieuwe jeugdspelers DOS’46 B1 stellen zich voor

  • juni 21, 2023

Voor DOS’46 is haar jeugdopleiding super belangrijk en de Technische Commissie is dan ook erg blij het komende seizoen vier nieuwe spelers in DOS’46 B1 te mogen verwelkomen. Zij stellen zich graag even voor!

Liv Glorie is 15 jaar en woont in Wolvega. Zij speelt nu nog bij KV Sios in B1 en heeft twee jaar in RTC De Venen U15 gespeeld. Liv speelt nu in RTC Noord U17. “Ik hoop me bij DOS’46 beter te gaan ontwikkelen in het korfbalspel en steeds meer op hoger niveau te kunnen gaan korfballen. Ik heb ook voor DOS’46 gekozen voor de sfeer, ambitie en gezelligheid van de club.”

Esmee Luesink is 14 jaar en komt uit Zwolle waar ze bij Sparta Zwolle in B1 speelt. Esmee zit in RTC Randmeren U15. “Vanaf de F/E doe ik al mee met KID Extern van DOS’46. Toen wilde ik al bij DOS’46 spelen. Ik wil mij graag ontwikkelen en het beste uit mijzelf halen en denk dat ik bij DOS’46 op de goede plek ben.”

Mats van der Lijn (13) woont in Emmeloord en speelt daar in C1 en ook in RTC De Venen U15. “DOS’46 lijkt mij een gezellige vereniging en ik wil graag op hoger niveau korfballen.”

Daan van Wijhe (14) speelt net als Esmee bij Sparta Zwolle. “Ik wil bij DOS’46 korfballen omdat ik me graag verder wil ontwikkelen op het hoogste niveau, ik heb er erg veel zin in!”

Wij wensen Liv, Esmee, Mats en Daan heel veel plezier en succes bij DOS’46.