Jurie Eeftink nieuwe trainer Jong DOS’46

  • juni 14, 2023

De Technische Commissie (TC) van DOS’46 is blij te kunnen melden dat met ingang van het komende seizoen Jurie Eeftink (35) de leiding zal hebben over Jong DOS’46.

Eeftink heeft tot 2010 bij EKC 2000 gespeeld, een zware blessure door een ongeval dwong hem ertoe zich te richten op het trainen en coachen. Dit heeft hij voornamelijk gedaan bij jeugdploegen (EKC 2000, SCO, Noord U12, Udiros, MIA, RTC Midden Nederland U15, RTC Randmeren U15) en momenteel is hij actief bij Heerenveen. In 2021-2022 volgde hij de KT3-opleiding. Eeftink is woonachtig in Wezep waar hij een eigen bedrijf runt: Dutch DJ Entertainment/ Equipment/Wedding.

Eeftink: “DOS’46 staat bekend als een club die de opleiding en begeleiding op orde heeft. Dat is wat ik zoek, want ik wil als trainer/coach ook groeien. Daarnaast spreekt het niveau wat er gespeeld wordt met DOS’46 3 mij erg aan. Ik ben behoorlijk ambitieus en gedreven.”

Vanuit de TC zal Eeftink een klankbord hebben in Herman van Gunst. De TC is erg blij met de toezegging van Eeftink en wenst hem veel succes en plezier bij DOS’46.