DOS’46 – Fortuna/Delta Logistiek | 18-20

• juni 13, 2023

Afgelopen zaterdag speelde DOS’46 de laatste wedstrijd van het seizoen tegen de nummer een, Fortuna/Delta Logistiek. Pas na een aantal minuten vielen de eerste doelpunten in het voordeel van de ploeg uit Delft. DOS’46 wist gedurende de hele wedstrijd aan te haken bij het scoren van Fortuna/Delta Logistiek waardoor er in de laatste minuten zelfs nog een gelijkspel ontstond. De Nijeveners konden dit niet omzetten naar een winst waardoor Fortuna/Delta Logistiek er uiteindelijk vandoor ging met de winst. De eindstand was hierdoor 18-20. In de laatste minuten van de wedstrijd kregen Kim Petersen en Max Malestein een publiekswissel aangezien dit hun laatste wedstrijd was in de selectie van DOS’46. Ook werd er na de wedstrijd afscheid genomen van Jeroen de Haas, Amber van Doorn, Nena Ellermeijer en Jesse van der Linde. Daarnaast werd Eline van Veldhuisen nog in het zonnetje gezet door het KNKV doordat zij topscoorster is geworden van de Kenonz Korfballeague 2022/2023.

Mediasamenvatting:

De Stentor: petersen-en-malestein-zwaaien-na-jaren-trouwe-dienst-bij-dos46-af-met-nederlaag~a4377f03