Tijd van komen en tijd van gaan…

  • juni 5, 2023

De afgelopen periode hebben we gemeld dat we aan het eind van het seizoen afscheid gaan nemen van Max Malestein en Kim Petersen en dat Sigrid Kuipers en Willemien Kragt volgend seizoen in het roodzwart gaan spelen. Vanuit DOS’46 A1 komen Aniek Bouwknegt, Sam Deckers, Yvo de Vries en Peter Jan Pouwels over. Bonne Bus (Jong DOS’46) heeft aangegeven weer voor het hoogste te willen gaan. De afgelopen weken hebben ook Amber van Doorn, Nena Ellermeijer en Jeroen de Haas aangegeven te gaan stoppen bij DOS’46. Jesse van der Linde gaat volgend jaar in Jong DOS’46 spelen.

Jeroen de Haas kwam in 2017 over van KVZ en heeft gespeeld in: B1, A2, A1, Jong DOS’46 en de selectie. “Mijn hoogtepunt was het spelen van play-offs met DOS’46 A1. Het clubgevoel dat erg heerst bij veel mensen en het gevoel van een bomvolle Eendracht ga ik nooit vergeten”. Jeroen gaat weer in zijn woonplaats spelen waar hij is begonnen met korfballen bij KVZ.

Amber van Doorn kwam in 2021 tijdens de Coronacrisis over van Havic en heeft de afgelopen twee seizoenen in de selectie gespeeld, waar ze het vorige seizoen de winnaar was van de Goal van het jaar. Haar mooiste herinnering aan DOS’46 zijn de warme mensen en fijne teamgenoten. Amber gaat eerst even een jaartje stoppen met korfbal en ziet daarna wel weer.

Nena Ellermeijer heeft een erg ongelukkig seizoen achter de rug. Fysieke problemen en een botsing met een muur die resulteerde in een hersenschudding dwongen haar vroegtijdig afscheid te nemen van DOS’46.

Jesse van der Linde gaat na vele jaren korfballen in de reserves van DOS’46 volgend seizoen een stapje lager doen in Jong DOS’46.

We bedanken Jeroen, Amber en Nena voor hun inzet. We zijn heel blij dat Jesse blijft spelen voor DOS’46 en wensen hem daarbij heel veel plezier!