DOS’46 – LDODK/Rinsma Modeplein | 17-15

  • mei 15, 2023

In het zonnige Nijeveen werd afgelopen zaterdag de ‘derby van het noorden’ gespeeld tussen DOS’46 en LDODK/Rinsma Modeplein. Gedurende de hele eerste helft waren de ploegen enorm aan elkaar gewaagd en werd het verschil niet groter dan twee punten. Met een stand van 7-7 zochten beide ploegen de kleedkamers op. Na de pauze was het de ploeg uit Nijeveen die de voorsprong pakte en dit uiteindelijk uitbouwde naar een stand van 16-12. Met een stand van 17-15 floot de scheidsrechter af en daarmee blijven de punten in Nijeveen. DOS’46 behoudt daarmee de derde plek met slechts twee punten achterstand op de nummer één, LDODK/Rinsma Modeplein.

Mediasamenvatting:
RTV Drenthe: dos46-brengt-ldodk-eerste-seizoensnederlaag-toe
De Stentor: gretig-dos46-houdt-kansen-gaaf-met-zege-tegen-ldodk-we-hebben-alles-nu-in-eigen-hand~a5546943