DOS’46 A1 genomineerd voor Sportgala Drenthe 2022

  • februari 3, 2023

Mooi nieuws! DOS’46 A1 is in de categorie Sportploeg genomineerd door de gemeente Meppel voor het Sportgala Drenthe 2022.

Het Sportgala Drenthe wordt gehouden op maandag 6 maart aanstaande in Schouwburg Ogterop in Meppel.

Op deze avond worden de prijzen voor het sporttalent, de sportploeg, sportvrouw en sportman uitgereikt. Alle genomineerden komen met hun prestaties op de website https://www.sportgaladrenthe.nl/genomineerden/ te staan.

Iedereen, hiervoor hoef je niet alleen inwoner van Drenthe te zijn, mag vanaf vrijdag 17 t/m zondag 19 februari, via deze website op alle genomineerde sporters stemmen. Dit mag je zoveel mogelijk delen met iedereen die je kent om stemmen voor jezelf te krijgen. Op de avond zelf worden de drie sporters/ploegen per categorie met de meeste stemmen van het publiek plus een jury, bestaande uit een topsportjury en een sportjournalistenjury, op het podium gevraagd. Vervolgens wordt bekendgemaakt wie er met de titel naar huis gaat.