In memoriam: Arend Tissingh

  • januari 30, 2023

Im memoriam: Arend Tissingh

Na een periode van afnemende gezondheid is op woensdag 25 januari op 75-jarige leeftijd overleden Arend Tissingh.

Arend was geen korfballer maar DOS’46 vormde wel een rode draad in zijn gezin. Zijn vrouw Jansje was onder meer als bestuurslid actief. Daarnaast korfbalden zijn kinderen Anja en Ronald en later zijn kleinkinderen Rosanne, Anique en Maud. Via het bedrijf Tissingh Graszoden was hij aan het begin van deze eeuw ook verbonden aan DOS’46 als subsponsor. Ook steunde hij onze vereniging jarenlang als donateur.

In zijn actieve leven runde Arend, samen met zijn broer Henk en later met zijn zoon Ronald, een melkveehouderij aan de Dorpsstraat in Nijeveen. Hij was sterk maatschappelijk betrokken en was onder meer voorzitter van de Dorpsvereniging Nijeveen en voorzitter van de Historische Vereniging Nijeveen.

Wij wensen de familie veel sterkte toe met het verwerken van dit verlies.