Kelvin Borrink en Emiel Katoele gaan door bij DOS’46 A1

  • januari 25, 2023

Kelvin Borrink en Emiel Katoele hebben ook volgend seizoen de A1 van DOS’46 onder hun hoede. De club heeft het contract met het trainersduo met een jaar verlengd.

De Nijeveense trainers zijn momenteel bezig aan hun tweede seizoen bij de A-junioren. Vorig jaar leidde het duo, toen nog samen met Daniël Hulzebosch in de staf, naar de Nederlandse veldtitel.

‘Het bestuur is erg blij met de verlenging van de contracten met beide mannen,’ aldus Harmen Tjeerdsma, bestuurslid Topkorfbal. ‘De opleiding van spelers, maar zeker ook van trainers, past heel goed bij de doelstellingen van onze vereniging. Dan is het heel erg fijn dat twee trainers vanuit de eigen club de kans die ze hebben gekregen op een erg goede wijze invullen.’

Kelvin Borrink zegt blij te zijn met het wederzijds vertrouwen. Borrink: ‘Het is een voorrecht om te mogen werken met de grootste talenten van je eigen vereniging en deze talenten klaar te stomen om een plekje in de A-selectie te kunnen bemachtigen. Ik ben dankbaar dat ik me nog verder kan ontwikkelen als trainer.’

Emiel Katoele sluit zich daarbij aan: ‘Ik ben superblij met het vertrouwen. Het blijft speciaal om met zo’n topploeg te mogen en kunnen werken. Ik kijk ernaar uit!’

 

Foto’s: Herry Borrink