Luca Spin zwaait af na dit seizoen

  • januari 16, 2023

In overleg tussen Luca Spin en de technische commissie van DOS’46 is besloten het contract aan het eind van het seizoen niet te verlengen. Spin is voor het tweede jaar eindverantwoordelijk voor Jong DOS’46. Hij heeft het meer dan prima gedaan. Er stroomden spelers door naar de selectie en afvallers van de selectie werden door Spin erg goed opgevangen. Hij begeleidde zijn team vorig jaar ook naar tweemaal een promotie.

Door de continuering van de contracten met de staf van de selectie was er geen mogelijkheid voor Spin om door te stromen. En daar ligt wel zijn duidelijke ambitie, uiteindelijk weer eindverantwoordelijk worden voor een selectieploeg.

Spin: “Als supporter van DOS’46 een trainerschap starten binnen de club was een prachtige kans en het bleek een leerzame stap binnen mijn trainerscarrière. De toptrainers die mij van adviezen hebben voorzien als ook een spelersgroep (1, 2 & 3) waarmee het goed klikt, maakten de beslissing niet makkelijk om toch na dit seizoen te stoppen met mijn werkzaamheden binnen de club. De stap naar DOS’46 3 vanuit een hoofdtrainerschap; daar heb ik geen moment spijt van gehad. Ik geniet nog elke speelronde van mijn derde en de bijdrages in de selectie. Echter, ik kies mijn eigen weg na dit seizoen en hoop wederom als hoofdtrainer aan de slag te kunnen gaan.

Eens supporter, altijd supporter.”

DOS’46 wenst Spin een mooie afsluiting van zijn werk bij DOS’46 toe en voor daarna – duurt nog even – heel veel succes!