DOS’46 – LDODK/Rinsma Modeplein | 17-24

  • januari 9, 2023

Het is DOS’46 afgelopen zaterdag niet gelukt om punten te pakken in de Derby van het Noorden tegen LDODK/Rinsma Modeplein. De ploeg uit Nijeveen begon sterk aan de wedstrijd. Zo stond het na een aantal minuten al met 4-1 voor. Dit was helaas van korte duur aangezien LDODK/Rinsma Modeplein nu ook mee begon te scoren en de stand veranderde naar 5 tegen 9. DOS’46 wist in de eerste helft niet vaker dan vijf keer te scoren en zo zochten beide ploegen met een stand van 5-13 de kleedkamers op. Dit gat was te groot voor DOS’46 om nog te dichten in de tweede helft. Zo eindigde de wedstrijd met een stand van 17-24 in het voordeel van LDODK/Rinsma Modeplein.

Mediasamenvatting:
RTV Drenthe: dos-46-is-niet-opgewassen-tegen-sterk-ldodk-17-24
De Stentor: dos46-wordt-ook-tegen-ldodk-geplaagd-door-een-gebrek-aan-scorend-vermogen-het-komt-er-in-de-wedstrijden-niet-uit~a544b4ee
Meppeler Courant: DOS’46-lijdt-een-kansloze-nederlaag-Gebrek-aan-scorend-vermogen-zit-de-Nijeveners-dwars-tegen-LDODK-28153614.html