DOS’46 KID Extern gaat van start!

  • december 22, 2022

DOS’46 KID EXTERN seizoen 2022-2023 staat op het programma.

Onder leiding van Daniël Hulzebosch staan er weer vijf trainingen gepland: een sportieve en gezellige ochtend met toptrainers, waaronder ex-topsporters of A-selectiespelers van DOS’46. Persoonlijke aandacht is een belangrijke pijler binnen onze trainingen, we willen benadrukken dat ieder kind telt. Er is voor alle deelnemers, ongeacht niveau, voldoende ruimte om zichzelf te ontwikkelen op zowel technisch als tactisch vlak. Opgeven kan voor de D- en E-pupillen en C- en B-aspiranten.

 

Data en programma:

Zondag 15 januari 2023 – De opening
Zondag 22 januari 2023
Zondag 29 januari 2023 – gastspreker
Zondag 12 februari 2023
Zondag 19 februari 2023 – gastspreker

Er wordt gewerkt in twee verschillende groepen:

D- en E-pupillen 09.00-10:15 uur
C- en B-aspiranten 10.45-12.00 uur

De kosten van deze trainingen bedragen € 75,00 per kind. Hierbij krijgt iedere deelnemer een gepersonaliseerd shirt voorzien van naam en iedere training iets te drinken met wat lekkers. Daarnaast is een toegangskaartje voor een thuiswedstrijd naar keuze van DOS’46 inbegrepen. Ouders/verzorgers verwelkomen wij tijdens de trainingen graag in onze kantine met gratis koffie en een lekkernij. Op twee momenten staat er, speciaal voor alle ouders/verzorgers, een enthousiaste gastspreker gepland. We verwelkomen jullie dus graag in sporthal De Eendracht in Nijeveen!

Mogen we jou ook begroeten tijdens KID Extern 2023? Geef je dan snel op via de link;
Opgave KID Extern

Mocht je nog vragen hebben, stuur dan een mail naar kid@dos46.nl. Opgeven kan t/m 8 januari 2023. Let op! Opgeven vóór 1 januari 2023 betekent dat je je shirt vanaf de eerste training in je bezit hebt! Doormiddel van de betaling is je aanmelding bevestigd.