DOS’46 – Unitas/Perspectief (26-13)

  • november 28, 2022

DOS’46 – Unitas/Perspectief

Afgelopen zaterdag wist DOS’46 ook de tweede thuiswedstrijd in de Kenonz Korfbal League te winnen, dit maal van Unitas/Perspectief.
De wedstrijd kwam moeizaam op gang, het eerste doelpunt werd gescoord door de ploeg uit Harderwijk. Pas na acht minuten viel de eerste goal voor DOS’46, een afstandsschot van Christian Dekkers. In de eerste helft bleef er steeds een verschil van twee doelpunten, het lukte de Nijeveeners niet om dit gat te vergroten. Maar DOS’46  kwam sterk uit de kleedkamer. Binnen een aantal minuten veranderde de stand van 11 tegen 9 naar een 18-10 voorsprong in het voordeel van de thuisploeg. Dit gat was voor Unitas/Perspectief te groot om nog te dichtten aangezien DOS’46 aanvallend goed in de wedstrijd zat. Bij een stand van 26-13 werd er afgefloten.
DOS’46 heeft nu vier punten uit drie wedstrijden verzameld en staat daarmee op een vierde plek in de Kenonz Korfbal League.

Mediasamenvatting:
De Stentor: dos46-blaast-unitas-de-zaal-uit-en-richt-zich-nu-op-de-sterkere-tegenstanders-het-moet-dynamischer~a4dc3351
RTV Drenthe: dos46-met-speels-gemak-langs-unitas
Meppeler Courant: DOS’46-neemt-na-rust-soepel-en-ruim-afstand-van-debutant-Unitas-28075128.html