Steun DOS’46 via deelname aan de VriendenLoterij

  • november 19, 2022

DOS’46 heeft een samenwerking met de VriendenLoterij. De VriendenLoterij helpt ons bij het realiseren van onze doelen en projecten. Elke kwartaal ontvangen wij namelijk inkomsten vanuit de loten die voor DOS’46 meespelen. Met deze inkomsten kunnen wij bijvoorbeeld nieuwe materialen aanschaffen of activiteiten organiseren.

Als u met een lot meespeelt voor DOS’46, gaat er maandelijks 40% van uw inleg direct naar onze vereniging. Er zijn per jaar 15 trekkingen en de kosten bedragen €15,- per lot per trekking. Indien u een lot koopt en u wilt ons gaan steunen dan kunt u dit op de website van de VriendenLoterij aangeven.

Door uw deelname aan de vriendenloterij steunt u niet alleen DOS’46 maar maakt u elke maand kans op tienduizenden prijzen, zoals keukenmachines, elektrische auto’s fietsen en geldprijzen oplopend tot € 1 MILJOEN!

Wilt u mee gaan spelen meld u dan aan op Vriendenloterij.nl!

  1. Ga naar de website van de VriendenLoterij
  2. Kies “Een club, vereniging of stichting naar keuze”
  3. Kies “KV DOS’46”

Speelt u al mee en wilt u DOS’46 steunen?

Huidige deelnemers in de VriendenLoterij kunnen het goede doel van hun lot omzetten via de  ledenservice van de VriendenLoterij. Doorloop voor het omzetten de volgende stappen:

  1. Bel de Ledenservice van de Vriendenloterij op 088 – 020 1020 en houd de benicode 3641 van DOS’46 bij de hand
  2. Kies voor optie 5 van het keuzemenu
  3. Als u een medewerker van de VriendenLoterij aan de lijn heeft, geef dan aan dat u het goede doel van uw lot graag wil laten omzetten naar DOS’46 met benicode 3641
  4. De medewerker zal het vervolgens voor u regelen.
  5. Het goede doel van het lot is vanaf het eerst volgende incassomoment gewijzigd

Over de VriendenLoterij

De VriendenLoterij is een non-profit organisatie, opgericht om structureel geld in te zamelen voor goede doelen in Nederland. De VriendenLoterij steunt goede doelen, culturele instellingen én ruim 3.500 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.  Meer weten? Ga naar www.vriendenloterij.nl/clubs.