DOS’46 – Blauw-Wit (A) 16-14

  • september 25, 2022

DOS’46 heeft dinsdagavond het inhaalduel met Blauw-Wit (A) weten te winnen, in Nijeveen werd het 16-14.

De thuisploeg begon net als vorige week zaterdag voortvarend, wat resulteerde in een 3-0 voorsprong. In het verloop van de eerste helft gingen beide ploegen redelijk gelijk op. De Nijeveners zochten de kleedkamers op met een voorsprong van 8-6.

In het tweede bedrijf verdubbelde DOS’46 de voorsprong direct naar 4 punten, echter gaven de bezoekers niet zomaar op. Vanaf 11-11 kwamen de Amsterdammers volledig terug in de wedstrijd en kon het nog alle kanten op. De bezoekers konden echter geen voorsprong creëren. De ploeg van Mulder en Boode bracht o.a. Jorne van der Zee binnen de lijnen en dit had het gewenste effect. De thuisploeg vond weer een gaatje van twee goals verschil en wist zo de wedstrijd te winnen. 16-14

Door de derde overwinning van het seizoen, doet DOS’46 goede zaken op de ranglijst. Aankomende zaterdag wacht er een uitwedstrijd tegen Fortuna/DeltaLogistiek

Meppeler Courant: DOS’46 wint inhaalduel met Blauw-Wit(A)
De Stentor: DOS’46 schiet zichzelf naar de top van de ranglijst

Foto: Herry Borrink