DOS’46 – DSC | 13-12

• september 24, 2022

DOS’46 heeft tweede zege van het seizoen op zak. In een thuiswedstrijd won de ploeg van Mulder en Boode met één punt verschil van DSC uit Eindhoven.

DOS’46 begon de wedstrijd voortvarend en kon op 3-0 voorsprong komen in de eerste minuten. Tot aan rust konden de Nijeveners het vorig jaar gepromoveerde DSC op achterstand houden. Met een ruststand van 7-6 gingen beide ploegen de kleedkamer in. Vlak na rust kon DSC op gelijke stand komen en bleef de ploeg uit Eindhoven telkens aanhaken. Tot twee minuten voor tijd. Christian Dekkers maakte het beslissende punt en DOS’46 wist te voorkomen dat DSC opnieuw de korf raakte. Eindstand: 13-12. Een wedstrijd waar de treffers soms even op zich lieten wachten, maar de punten in Nijeveen bleven.

DOS’46 2 speelde voorafgaand aan de hoofdmacht en heeft voor de derde maal op rij gewonnen. Zij waren te sterk voor DSC 2. Eindstand: 15-13.

De volgende wedstrijd voor DOS’46 is niet volgend weekend, maar op dinsdag 4 oktober. Dan ontvangen zij Blauw-Wit uit Amsterdam.