DOS’46 – TOP/IAA fresh | 28-12

• september 10, 2022

DOS’46 heeft afgelopen zaterdag overtuigend de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen gewonnen. In Nijeveen ontvingen zij TOP/IAA fresh uit Sassenheim. Het werd al snel duidelijk dat laatstgenoemde ploeg weinig in te brengen had tegen het enthousiaste korfbalgeweld van de ploeg uit Nijeveen.

DOS’46 opende de wedstrijd sterk en stond al snel 3 punten voor. Na nog geen 20 minuten werd de voorsprong uitgebreid naar 10-1, waarmee al snel duidelijk was wie de winnaar zou worden van de wedstrijd. Ruststand: 13-5.

Na rust is het geen wedstrijd geworden. TOP kwam er niet meer aan te pas en DOS’46 bleef de korf vinden. Eindstand: 28-12.