DOS’46 A1 Nederlands kampioen veld 2022!

  • juni 27, 2022

Afgelopen zaterdag speelde DOS’46 A1 de veldfinale tegen PKC A1 in Driebergen. Al vanaf het begin waren het de Nijeveeners die makkelijk tot scoren konden komen. Zo kon PKC weinig inbrengen tegen de snelle acties naar binnen en was de eerste voorsprong van vier punten al snel gemaakt. Het was DOS’46 dat voor elke bal vocht en met passie aan het korfballen was. Met een stand van 4-11 zochten beide ploegen de kleedkamers op. Maar ook na de rust had PKC geen antwoord op het aanvallende spel van DOS’46 en kwam zelf moeilijk tot doelpunten. Een enkele keer kwamen zij nog terug tot een verschil van vier doelpunten maar uiteindelijk was het gat te groot om nog te dichten. Bij een stand van 14-19 werd er afgefloten en kon DOS’46 dan eindelijk de beker in ontvangst nemen.

Meppeler Courant: https://meppelercourant.nl/sport/Junioren-DOS46-bemachtigen-nationale-veldtitel-27781043.html

Fotoreportage Herry Borrink: https://www.dos46.nl/fotos/fotos-wedstrijden/?album=47731