DOS’46 verwelkomt Nena Ellermeijer

  • juni 2, 2022

DOS’46 verwelkomt Nena Ellermeijer

Nena Ellermeijer speelt komend seizoen in het roodzwart van DOS’46. De 22-jarige Ellermeijer kwam de afgelopen vier seizoenen uit voor Hoofdklasser KV Wageningen.

De in Amersfoort woonachtige Ellermeijer startte met korfballen bij MIA en speelde ook bij Unitas/Perspectief (Harderwijk), alvorens ze in 2018 de overstap maakte naar KV Wageningen. De talentvolle speelster maakte ook deel uit van de selectie van Nederland U21 (Talent TeamNL Korfbal). Ellermeijer zit momenteel in het laatste jaar van de hbo-opleiding Psychomotorische therapie in Zwolle.

‘Nieuwsgierig naar plafond’
Ellermeijer over haar keuze voor DOS’46: “In de jeugd bij Unitas heb ik regelmatig tegen DOS’46 gekorfbald en ik voelde mij altijd al welkom en fijn. DOS’46 is een club met een goede verenigingssfeer en dit gevoel heb ik ook zeker overgehouden aan de gesprekken. Daarnaast ben ik nieuwsgierig naar waar mijn plafond ligt en dit wil ik graag ontdekken bij DOS’46.”

Harmen Tjeerdsma, bestuurslid Topkorfbal bij DOS’46, is zeer content met de komst van Ellermeijer. “Nena is een welkome aanvulling in onze jonge ambitieuze selectie.”