Kim van Dalen, Pascal Frieswijk en Melvin Frieswijk stoppen aan het eind van het seizoen

  • maart 9, 2022

Kim van Dalen, Pascal Frieswijk en Melvin Frieswijk hebben aan de selectie van DOS’46 bekend gemaakt aan het einde van het seizoen te stoppen bij DOS’46. De spelers keren terug naar hun oude club SCO. Pascal Frieswijk speelt vanaf het seizoen 2019 – 2020 bij DOS’46 waarbij hij als rebound koning enorm belangrijk is geweest binnen het eerste. Strijd, passie en ook steeds meer doelpunten maakte hem een geliefde speler in De Eendracht. “Ik ga mijn oude club SCO proberen te helpen de komende jaren en kan daarmee ook privé beter combineren dan met topkorfbal in Nijeveen. Ik heb mooie jaren gehad bij DOS’46 dus de keuze was heel moeilijk.” Kim van Dalen kwam in de zomer van 2020 over van SCO heeft de afgelopen jaren in zowel het eerste als het tweede gekorfbald: een gedreven teamspeler met een prima afronding van afstand. “De combinatie met werk wordt te zwaar om het echt goed te blijven doen. Ik ga een stapje terug doen en hoop nog voor SCO mijn toegevoegde waarde te leveren.” Melvin Frieswijk kwam ook in 2020 bij DOS’46 na een langdurige blessure aan zijn knie. “Ik heb nog een keer een poging gedaan te kijken welk niveau ik nog kan aanhaken. Mijn lichaam heeft aangegeven niet meer geschikt te zijn voor topkorfbal, dus ik moet nu dit besluit nemen.” De Technische Commissie bedankt Kim, Pascal en Melvin voor de inzet voor DOS’46 en wenst hen alle goeds toe. Maar we rekenen natuurlijk ook op hun inzet de komende periode om het seizoen mooi af te sluiten.