Nieuw lid Business Club DOS’46: De Jong & Laan

  • maart 8, 2022

Wij zijn zeer blij dat wij De Jong & Laan kunnen presenteren als nieuw Business Club lid van DOS’46. Hieronder stelt De Jong & Laan zich aan u voor: 

De Jong & Laan is een accountants- en adviesorganisatie in het noorden, oosten en midden van Nederland. We zijn in de loop der jaren uitgegroeid tot een organisatie met 700 mensen en 23 vestigingen. We zijn een veelzijdige partner die organisaties vooruithelpt – steeds een stap verder, steeds een stap beter. De wereld is in beweging en wij bewegen mee.

Met ons vooruitstrevende karakter willen wij voor bedrijven de partner in vooruitgang zijn. Wij gaan graag een vertrouwensband aan met bedrijven en hebben daarbij dezelfde doelen voor ogen als de ondernemer.  

Door de loop der jaren zijn we meer geworden dan alleen een “traditioneel” accountantskantoor. U kunt bij ons terecht voor (strategische) vraagstukken op verschillende gebieden: van accountancy tot personeel en van belasting tot corporate finance. 

Doordat wij regionaal werken hebben wij een grote binding met de bedrijven in de regio. Daarin past ook de sponsoring van regionale sportclubs. Wij zijn dan ook blij dat we toe mogen treden tot de businessclub van DOS’46.  DOS’46 is naar onze mening, een korfbalclub die met de inzet van regionale mensen en bedrijven, al jaren meedraait in de top van het Nederlandse korfbal. Als De Jong en Laan willen we daar graag een financiële bijdrage aanleveren. 

Mocht u nader kennis willen maken met de Jong en Laan of willen sparren over uw onderneming met een adviseur van De Jong en Laan, dan bent u van harte welkom op Blankenstein 134 in Meppel. Telefoonnummer van De Jong en Laan is 0522-237500.