2 april rommelmarkt

  • maart 4, 2022

Net de zolder opgeruimd? Moet de schuur een keer leeg? Perfect!

Na twee jaar afwezigheid houdt DOS’46 weer een rommelmarkt op het evenemententerrein in Nijeveen! De markt vindt plaats op zaterdag 2 april, aanvang 13.00 uur.

BELANGRIJK: we gaan het dit jaar anders doen! In verband met de korte voorbereidingstijd en bezetting halen we niet een week van tevoren de spullen op in het dorp. Maar je kunt je goederen zeker wel kwijt!!

Op de dag van de rommelmarkt is er tussen 8.30 en 11.00 uur de gelegenheid spullen op het evenemententerrein te brengen. Daarvoor hoef je zelf niet eens de auto uit! Je volgt de aangegeven route en een los- en sorteerploeg zorgt dat de auto’s worden uitgeladen. Op deze manier raak jij van je spullen af en steun je DOS’46 om er weer een mooie markt van te maken!

Voor de vrijwilligers van DOS’46 betekent dit dat we alles op één dag houden. Binnenkort volgt de uitnodiging om te helpen. Zoals ieder jaar geldt ook nu: vele handen maken licht werk!!

De rommelmarktcommissie heeft enorm veel zin dit evenement weer neer te zetten! We hopen op veel hulp en uiteraard op veel ‘rommel’! Tot 2 april!