Informatie over de Korfbal League wedstrijd DOS’46 – LDODK/Rinsma Modeplein

  • februari 16, 2022

Aanstaande zaterdag staat er weer een thuiswedstrijd op het programma van de selectie. Zij spelen hun derde wedstrijd in de kampioenspoule, tegen LDODK/Rinsma Modeplein. Het tweede team start om 18:15 uur en het eerste team start om 20:00 uur.

Voor zaterdag kunnen we wederom maximaal 500 supporters verwelkomen.

De Korfbal League verenigingen hebben echter wel afgesproken om met elkaar hetzelfde beleid te gaan volgen onder ander over het verwelkomen van ‘uit’ publiek. Hierbij zijn maximaal 50 supporters van de bezoekende partij welkom.

Via onderstaande link kunnen supporters van DOS’46 een kaartje kopen.

Kaarten DOS’46 supporters

De mensen met een halkaart en sponsoren hoeven zich niet online aan te melden.  KNKV pashouders vragen wij om zich aan te melden door een mail te sturen naar halcommissie@dos46.nl.